20 Ekim 2013

Bir KyuHyun Masalı 4 Müzikal Part 1...



Hadi masal seslim'in  masalına devam edelim ....




Masalımızın pek becerikli Prensi Bay Cho nun elinden gelmeyen yoktur efendim..Kendisi Aralık 2010'dan bu yana 3 Musketeers ( 3 Silahşörler ) Müzikalinde oynamaktadır... 

Müzikalde D'Artagnan rolündedir, hatta İnternet ortamında Kyutagnan veya Gyutagnan olarak da bilinmektedir, bu isimleri kullanıp arama yaptığınızda karşınıza müzikal ve Kyu ya dair bir çok sonuç çıkacaktır.


Kostümleri olsun izlediğim videoları olsun KyuHyun'a çok yakışan bir rol olmuş ve yapılan yorumlardan anladığım kadarı ile çokta başarılı bir oyunculuk sergilemiş... Bir kaç gün önce müzikali bırakacağına dair söylentiler vardı bıraktı mı ya da bırakacak mı bilmiyorum ama umarım bırakmaz. Dediğim gibi bu rol ona çok yakışıyor  benim en çok canlı canlı izlemek istediğim müzikallerin başında Cho KyuHyun'nun olduğu 3 Silahşörleri izlemek var :') Ve umarım o günleri de görürüm inşallah ....  ( Bu gün gelen müzikalin yeni fragmanları sayesinde Kyunun müzikali bıraktığı kesinleşti :'( Dinlenip yeniden döner inşallah... ) 

Kısaca D'artagnan karakterin den bahsedersek 3 Silahşörler kitabının ana karakterlerinden biridir. 3 silahşörün dördüncüsüdür, en büyük hayali silahşör olmak dır.  18 yaşına gelince Paris'e silahşör olmaya gider ve d'artagnan nın başına gelen olayların anlatıldığı bir yapıttır.

Öncelikle Müzikalin Resmi fragmanı :  

Müzikalden bir kaç resim ve video da sıra :)    
 

 
 
 
  
   ♥♥♥


Burada 13 dakikalık iki video var sanırım özel basın gösteriminde çekilmiş gayet de güzel bir çekim oyunun gerçekten ne kadar eğlenceli ve güzel olduğunu bizlere gösteriyor ....



 Tüm alkışlar sana gelsin masal seslim :') 



 
                                                                          To be continued...                                             
                                                                                                     Asya....
                                                                                                                 
                                                       

5 yorum:

  1. valla yazın yine çok güzel olmuş çok beğendim.yine döktürmüşün iki yazında da.kyu müzikali bırakırmı bilmem ama bu yaz baya koşturdu müzikallerle program çekimleri arasında.catch me if you can deki o hemşirelerin olduğu bölüm gereksiz bi bölüm özellikle o hemşireler :-D ellerine sağlık buna benzer yazılar bekliyoruz yine :-)))

    YanıtlaSil
  2. Beğenmenize çok sevindim ^^ 3 silahşörleri bıraktı ama belki birdahaki seçmelerde geri döner tek umudum bu...Gyutagnan en sevdigim haliydi :') Evet bu sene çok yoruldu çok koşturdu öyle ki kendi mezuniyetine bile katılamadı :'(

    Bence de hemşire kısımları çok gereksiz canım :) Kyu masalım biteceğe benzemiyo bitse bile bida baştan bulurum bişliler yazıcak masal seslim var oldukça bana yazacak çok şey çıkarıyo saolsun ^^

    Bu arada blogumda yorumunu göre bilmek çok güzel her zaman beklerim ^^

    YanıtlaSil
  3. bende yazılarını seve seve okurum ;-))

    YanıtlaSil
  4. yazın yine muhteşem çok beğendim ellerine sağlık bende arirangseda'ya katılıyorum o hemşireler gereksiz :)) yeni yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum (◑‿◐)

    YanıtlaSil
  5. Ayy böyle blogda yorumları görünce daha bi seviniyorum :') Çok sağolun çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :)

    Vakit buldukça dökmeye çalışıyorum buraya birşeyler okuyanların olduğunu bilmek çok daha keyif verici İnşallah daha güzel yazılar la buluşuruz yine :)

    Her zaman beklerim bloguma her yoruma açığım ;)

    YanıtlaSil

Söz Sizde...