21 Şubat 2013

A WEREWOLF BOY 2012 ....

                                                   


Uzun zamandır filim yada dizi tanıtımı yapmamıştım, dün gece izlediğim ve çok beğendiğim bir yapımı sizlerle paylaşmak istedim .
 
                                           
A WEREWOLF BOY daha önce izlediğiniz hiç bir kurt adam filmine benzemeyen hatta izleyeceğiniz en duygusal kurt adam filmi bu olabilir :)

Kısacası filmin konusu : Genç bir kız olan Son Eee nin akciğer rahatsızlığı sebebiyle kırsal bir yere taşınan ailenin evin dışındaki barakada buldukları çocuğa bakmalarıyla başlar herşey  . Ama çocuk normal bir insandan farklı bir köpek gibi davranışlar sergiler evin büyük kızı Son Eee yavru köpek eğitir gibi eğitmeye çalıştığı çocukla bir birlerine bağlanmaya başlarlar . Ama çocuğun hayvansı iç güdüleri Son Eee tehlikedeyken kendine hakim olamayıp etraftakilerin korkmasına sebep oluyordu. Diğerlerinin çocuğa zarar vermesinden korkan Son Eee nin yaşadıklarını anlatan duygusal ve fantastik bir yapım.. 



                                                 



Filim uzun zamandır izlediğim en güzel filimlerden biri oldu uzak doğu yapımlarını seviyorum ama hocam fantastik filime bile dram katmışsınız ama olmaz ki :)  
                   


Şu tipin kim kurt adam olduğuna inanır ki ya :) 
                             
                                   
Film boyunca tek kelime bile etmeden tüm duygularını başarılı bir şekilde ekrana yansıtan Joong ki Song  gerçekten çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.

                                                                    

Filim Güney Kore de büyük ilgi gören ve haftalarca sinemalarda en çok izlenen yapımlardan biri oldu.


Şöyle sıcak güzel, fantastik bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim. Açıkcası  beklediğimden çok daha iyi bir filimle karşılaştım ben :)


     Asya ....
Buyrun fragmanı :



5 yorum:

  1. Altyazısı çıktı mıı?? Ben de altyazıyı bekliyordum film hakkında yapılan her yorumdan sonra izleme isteğim biraz daha artıyor :D

    YanıtlaSil
  2. Ben online izlediğim için türkçe alt yazılı bulabilirsin filmi... Ve ben çok beğendim çok güzel bir filmdi kesinlikle izle ;)

    YanıtlaSil
  3. çok güzeldi bencede.. ama o kurt adama bile romantizm yaptırmış ya bu küçük adamlar ne diyim ben.. o kafa okşatmalar falan.. ben kızın oyunculuğunada hasta oldum gerçekten bence bu senenin en güzel ikilisi olmuşlar.. amarikadaki kurt adam jeykıba sesleniyorum az biraz bakta sadakat öğren.. adam yarım asır o küçücük odada sevdiği kadını bekledi sen bella evlenince hemen kızına yamıldın.. cıkcıkcık.. daha fazla saçamalamadan ben gidiyim.. haa bide en sonunda bir an o yaşlı kadınla öbüşecek diye içim gitti yeminlen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tüm oyuncular gayet iyiydi :) Ben o Amerikalı kurt adamları bir türlü sevemedim gitti en sevdiğim bu oldu buda sevimli kuçu gibiydi :) O sonda yaşadığın duyguyu bende yaşadım sorma fena bişeydi :)

      Sil
  4. Kajima deyişine onun.. Cheol soo ya..

    YanıtlaSil

Söz Sizde...