04 Ocak 2012

Me Too, Flower! / Ben de çiçeğim!


Ad: I’m a Flower Too / 나도, ! / Na-do, Kkot!
Tür: Romantik Komedi
Yönetmen: Ko Dong-seon (고동선)
Senaryo: Kim Do-woo (김도우)
Yayınlandığı Kanal: MBC
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Günü ve Saati : Çarşamba, Perşembe 21:55
Oyuncular
Lee Ji Ah - Cha Bong-Sun
Yoon Si Yoon - Seo Jae Hee
Han Go Eun
Jo Min Ki
Lee Ki Kwang (B2ST)
Seo Hyo Rim 

 
Konusu: Cha Bong Sun Asabi bir o kadarda yalnız arkadaşı olmayan bir türlü istediği gibi terfi olamayan bir polis memurudur. Tek başına sınavsız personel terfilerini protesto etmeye gider ( elindeki megafona bayıldım :) ) Baş komiserin odasın ‘daki tavırları sonucu memur cha bong sun a ya ceza yersin yâda psikolojik tedavi görürsün denmesi üzerine. Psikolojik tedaviye başlayan memur cha nın park görevlisi Seo Jae Hee ile yaşayacağı ufak çaplı motorsiklet kazası sonucu aşk ile tanışma vakti gelmiştir.
           
 
Seo Jae Hee  Büyük bir mağazanın gizli patronudur.  15 yaşından beri çalışan, geçirdiği trafik kazası sonucu mağazanın asıl sahibi  Park Hwa Young  un kocasının ölümüne sebep olmuştur . Kaza sonrası yaşadığı suçluluk duygusun dan ötürü hwa young ve bebeğini yalnız bırakamamış suçluluk duygusundan kurtulamamıştır. Kendi mağazasında park görevlisi olarak çalışıp işleri böyle yürütmektedir. Park problemleri yüzünden sık sık memur cha ile birlikte zaman geçirmektedir. Dip not: Gülmek sana yakışıyor  Yoon Shı Yoon Gülmek sana yakışıyor 


 Park Hwa Young  Şirketin asıl patronu Seo jae hee yi kazadan ötürü affetmiş ve eşinden kalan mal varlığı ile oluşturduğu şirket de jae hee nin  patron olmasını sağlamıştır. Küçük oğlu ile Seo Jae hee yi fazlasıyla sevmiş ve bağlanmışlardır. Memur cha  ile jae hee nin arasındaki ilişkiden hiçte memnun değildir.

                                   











 
Kim dal : Cha bong Sun nun üvey kardeşidir. Kim dal ın tek hayali zengin bir koca ile evlenmektir. Annesinin kolundan tutup getirdiği üvey ablasının evinde, başta abla kabul etmese de yüzsüz dediğimiz insanlardan biridir kendisi ve evde kalmaya başlar. Jae hee yi barda görüp çok zengin olduğunu öğrendiği an peşine düşer. 











 
Dizinin şuana kadar 7 bölümünü izledim gayet eğlenceli ve güzel bir şekilde devam ediyor. MBC nin aldığı karara göre dizinin hem reytinglerinin az geldiğinden ötürü hem de yeni yıl ödül törenlerine yetiştirmek için diziyi 15 bölümde bitirme kararı almış. Dizimiz aslında 15 bölümden oluşuyor. Memur cha yı çok sevdim Lee Jı Ah zaten en beğendiğim oyunculardan biriydi burda da döktürüyor.
Yoon Shı Yoon ilk  king of baking dizisinde izlemiştim orada da gayet başarılıydı o dönem birçok ödül kazanmıştı dizideki rolüyle. Me too flower da çok şirin sevilesi bişi olmuş ya :) Özelikle memur cha ile olan sahneleri çok güzel.
Dizinin en güzel yanlarından bir diğeri ise müzikleri OST si çok güzel özelikle BAST üyelerin den DongWoon, Yoseob ve JunHyung un söylediği Dreaming parçası mükemmel.
Dizi şimdilik gayet güzel gidiyor umarım sonu diğer diziler gibi kötü bitmez…

Karşınızda Dreaming parçası…


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Söz Sizde...